Image by Alvan Nee

Pitkä pentukurssi

Opi yhdessä parhaan ystäväsi kanssa!

Pentukurssilla opettelemme miten kasvattaa pennusta optimistinen ja luottavainen aikuinen koira - paras kaverisi.

 

Kurssilla opetellaan erilaisia arjen taitoja, kuten rauhoittumista, lähelläpysymistä, luoksetuloa, luopumista, hihnassa kävelyä, kivaa käsittelyä, erilaisten palkkioiden hyödyntämistä ja virikkeistämistä.

Kurssilla käydään myös läpi, kuinka selvitä pentuajan haasteista, kuten puremisesta, liian innokkaasta ihmisten ja koirien tervehtimisestä ja miten toimia, jos pentua pelottaa.

Pitkään pentukurssiin sisältyy luento, kuusi käytännön harjoituskertaa sekä yksityisohjauskerta (30 min). Kurssilla harjoitellaan enemmän hoitotoimenpiteitä, järjestetään hauskoja pentupuuhisratoja sekä harjoitellaan kerta-pari myös ulkona taitojen yleistämiseksi. Kurssia ohjaa kaksi kouluttajaa.

Pentukurssilaiset saavat harjoitukset myös kirjallisina (sis. mm. videoita). Lisäksi etuna on Eläinkoulutusblogin Jaana Pohjolan laatima Pentupaketti, joka sisältää kirjallisen oppaan sekä ohjevideoita.

 

Pentukurssille voit osallistua 9 viikon iästä aina 6 kk ikään asti. Pennulla ei tarvitse olla vielä kaikkia rokotuksia voimassa, mikäli emä on rokotettu ja pentu tullaan oikeassa iässä rokottamaan rokotusohjelman mukaisesti. Poikkeuksena ovat ulkomailta tuodut pennut (varmista rokotussäännöt tällöin kouluttajilta).
 

Osallistujille lähtetetään tarkempi info kurssikirjeessä. Tervetuloa!

Kurssi:
lauantai 15.8. (luento)
tiistait 18.8. / 25.8. / 1.9. / 8.9. / 29.9. / 6.10.  
klo 17.30-18.20

(yksityisohjauskerrat sovitaan erikseen)

Hinta:

165 e (sis. alv 24%)


Kouluttaja:
Outi ja Irena

Kurssipaikat: 
4 koiraa

KURSSI TÄYNNÄ!