Dog Outdoors

Rennon lenkkeilyn ABC

Lenkkeilystä hauskaa kaikille!

Onko lenkkeily koirasi kanssa muuttunut epämiellyttäväksi? Tarkkailet jo itsekin hermostuneena ympäristöä ja kierrät hihnan tiukemmalle kun vastaan tulee toinen koira, pyöräilijä tai autoja? Koira jahtaa, haukkuu ja säntäilee? Tuntuuko siltä, että näissä tilanteissa ei mikään auta, vaan koira viis veisaa makupaloista, leluista tai komennoista? Ja totta puhuen hihnassakin voisi vetää vähemmän? Tai kenties koira pelkää lenkillä jotakin?

Tule mukaan rennon lenkkeilyn ABC-kurssille oppimaan koirasi kanssa uusi taitoja, jotka helpottavat tulevia lenkkejänne! Harjoitusten myötä tulet koirasi silmissä kiinnostavammaksi kuin kohtaamanne jännittävät tai kiihdyttävät asiat. Teemme harjoituksia nimenomaan tosielämän tilanteita ajatellen, ja samalla tarkastelemme koiran arkea hieman kokonaisvaltaisemmin. Saatat yllättyä, missä ratkaisun avaimet lopulta ovat!

Kurssi sopii kaikenlaisille koirille n. 6 kk iästä ylöspäin. Aikaisempia taitoja ei vaadita koiralta eikä omistajalta. Kurssi toteutetaan turvallisesti kunkin koiran ehdoilla ja harjoituksia tehdään aluksi koira kerrallaan. Voit siis osallistua kurssille, vaikka koirasi kiihtyisi muista koirista tai jännittäisi niitä. Kaikista kurssiharjoituksista saat kirjalliset ohjeet ja osasta myös ohjevideoita omalle kurssialustalle.

Huom! Tämä kurssi pidetään sekä Porissa että Ulvilassa ulkona.

Osallistujille lähtetetään tarkempi info kurssikirjeessä. Tervetuloa!

ULVILAN ​Kurssi:
(Friitala-Talon ympäristö)

aloitusluento ti 11.5. klo 19-20

harjoitukset la 15.5. / 22.5. / 5.6. / 12.6.
klo 13.15-14.00


PORIN Kurssi:
(Keskustan läheisyydessä)

aloitusluento ti 11.5. klo 19-20

harjoitukset ke 19.5. / 26.5. / 2.6. / 9.6.
klo 17.15-18

​Hinta:

105 e (sis. alv 24%)


Kouluttaja:
Outi

Kurssipaikat: 
4 koiraa / ryhmä